Make your own free website on Tripod.com

 

Persoonlijke links

 

Klik hier om terug te keren naar Jacqueline's Homepage

Al surfend kom je overal en zoeken op het World Wide Web is door alle zoekmachines geen enkel probleem, hooguit de hoeveelheid door de zoekmachines aangeleverde pagina's....*grin*. Maar via de dochters van www.startpagina.nl kan je al aardig wat vinden zonder zoekmachine. Ook op www.favoriet.nl staat heel wat op onderwerp gerangschikt. De homepages van je favoriete schrijvers bijvoorbeeld...

Mijn favoriete schrijvers zijn John Grisham, en dan met name zijn eerste romans, maar ook Ken Follett en Ernest Hemingway ("For whom the bell tolls" heb ik stuk gelezen) lees ik graag. Verder Dick Francis en Jack Higgins, ook hun boeken zijn dikwijls de moeite waard ze nog een keer (en misschien wel *nog* een keer) te lezen.
Van de nederlandse auteurs mag ik graag een "Baantjer" wegwerken, lekker voor op vakantie, simpel en spannend...
Maar wat zwaardere kost schuw ik ook niet en ik lees graag de boeken van Louis Couperus (heavy hť *grin*), en dan met name "De boeken der kleine zielen", "Van oude mensen, de dingen die voorbijgaan" en natuurlijk "De Stille Kracht" (niet in de laatste plaats door mijn "indo"achtergrond). Andere indo-gerelateerde schrijvers die ik graag lees zijn Maria Dermout, Marion Bloem en Alfred Birney.

Ja, die indische achtergrond... Mijn favoriete nederlands-indiŽ links zijn de Nederlands-IndiŽ startpagina, de homepage van het Indisch Informatiepunt en de IndonesiŽ Favoriet pagina. Sinds kort is Londoh LS ook actief op het WWW, met een site met humorvolle belevenissen van een Nederlander in IndonesiŽ.

Erg sportief ben ik niet (en dat is "the understatement of the year" *grijns*), ondanks dat ik bij VisieFit werk Ik scherm altijd graag met: achter op mijn auto staat NL, niet voor "Nederland" maar voor "Niet Lopen"...
Maar desondanks mag ik graag naar de voetbalwedstrijden van mijn zoon kijken. Kijk voor alles over "zijn" voetbalclub op de homepage van BlauwZwart. Nee, sorry, "zijn" voetbalclub is natuurlijk Ajax, maar om familieruzie's te voorkomen geen hyperlink naar de Ajaxpagina, zijn vader is immers een Feijenoordfan *grijns*.

Tja, wat wel regelmatig tot gezinsongeregeldheden leidt is muziek. Natuurlijk ben ook ik ouderwets en kan ik de "muziek van de jeugd" niet waarderen, en draai ik dus mijn eigen muziek in de auto zeer tot ongenoegen van mijn kinderen. Waar ze vooral een hekel aan hebben, is Nederpop. Vooral de muziek van Abel (leuk dat de leadzanger ook "mijn" plekje in Spanje heeft ontdekt), Marco Borsato, Volumia en Paul de Leeuw levert een overweldigende hoeveelheid klaagzang van mijn kinderen op. Maar ook De Kast en DoeMaar zijn niet bepaald geliefd bij mijn kinderen. Jammer... ik draai ze lekker toch! Hoe lang zou het duren voor mijn kinderen doorhebben dat hoe meer ze schreeuwen hoe leuker het is om die muziek te blijven draaien? En om ze nog meer te plagen, hieronder de banner van Marco....

Heb jij nog leuke links die het vermelden waard zijn, of links waarvan je denkt dat ik ze ook leuk zou vinden, stuur me een mailtje! Zijn er links gebroken? Ook dat wil ik graag weten, dan kan ik ze verbeteren of verwijderen. Alvast bedankt!

 

Klik hier om terug te keren naar Jacqueline's Homepage.

 

Deze pagina is voor het laatst bijgewerkt op: 1 december 2000

Van alles op deze pagina, tekst, foto's en andere afbeeldingen berust, tenzij anders vermeld, het auteursrecht bij mij, waar ter wereld ik me ook bevind.